Budapesti és Pest megyei  Cégajánló

Itt olyan cégek, szolgáltatok elérhetőségeit fogom feltüntetni, akikkel nem állok kapcsolatban, ellenben igénybe vettem szolgáltatásaikat, s róluk szeretnék véleményt írni, akiket valamilyen oknál fogva bátran merek jó tapasztalataim alapján ajánlani!
 
Étterem:
1., Amennyiben egy igazi olasz étteremre vágytok, hangulatos belsővel, finom ételekkel-italokkal és kedves, udvarias kiszolgálással, őket ajánlom a belvárosban (parkolás nehézkes a környéken, ezért inkább sétálva vagy tömegközlekedéssel javaslom a megközelítését). Egy népszerű kuponos oldalon találtunk rá az étteremre, de megérte, nagyon elégedettek voltunk!
 
2., Amennyi egy jó kézműves hamburgerre vágytok Budapest belvárosában, őket ajánlom:
 
3., Kicsit messzebb, de pest megyében Gyömrőn a Dzsungel Pizzéria vár titeket megújult kültérrel, folyamatosan fejlődők és ár - érték arányban nagyon jó étterem (nagy adag étel reális áron), kedves kiszolgálással.
 
 

Vidéki Cégajánló

 
Program
 
Amennyiben Tapolcán jártok feltétlenül ajánlom nektek a Tavas-barlangot. Nagyon jó program, élvezetes csónak túra a barlangban. Korán érdemes odamenni, mert nyáron nagyon sokan mennek, de ha sorba kell állni, akkor is azt mondom megéri ;-)
 

Elérhetőség

Sütő Erika Budapest
1203
+36-30/8279441 marketinges.tanacsado@gmail.com